RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Потужні снігопади створили проблеми з рухом у великих містах України

Через потужні снігопади в великих містах України ускладнено рух.

Про це свідчать онлайн сервіси про стан доріг в Україні.

Одна з найскладніших ситуацій з рухом спостерігається в столиці. Рух в центрі Києва практично зупинився. Також ускладнено рух на мостах через Дніпро.

На дорогах реєструються численні ДТП. Пробки спостерігаються на проспекті Перемоги, Набережному шосе, Харківському шосе, проспекті Степана Бандери, вулиці Олени Теліги, вулиці Жилянській, вулиці Великій Васильківській і частково на бульварі Лесі Українки.

У зв'язку з погіршенням погодних умов 17 січня обмежений в'їзд до Києва великовантажного і великогабаритного транспорту в напрямку з Бориспільської траси.

В Одесі 10-бальні затори утворилися ще з учорашнього дня. У зв'язку погіршенням погодних обставин рух на вулицях Одеси "застигло". На даний момент в Одесі рух трохи прискорилося, але все ще далеко від вільного.

У Львові снігу випало менше, ніж в інших містах, але це не завадило пробках заблокувати центральні вулиці. У Харкові пробки досягають 8 балів.

Раніше "Апостроф" публікував ексклюзивні фотографії потужного снігопаду, який практично паралізував рух у місті в ранкову годину пік.