RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Стало відомо про серйозну НП з літаком, що летів з Києва

У п'ятницю, 19 січня, літак "Київ - Херсон" годину не міг приземлитися в аеропорту Херсона і в підсумку здійснив аварійну посадку в Одесі.

Про це свідчать дані системи відстеження польотів в реальному часі FlightAware.

Відзначається, що літак рейсу PS45 "Київ - Херсон" авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" вилетів з аеропорту Бориспіль о 20:44 і повинен був прилетіти за місцем призначення о 21:45.

Судячи з даних польоту, літак близько 40 хвилин описував кола над Херсоном, проте в підсумку був змушений взяти курс на аеропорт Одеси, де і приземлився о 23:01.

Скріншот

Як уточнює видання "НикВести", один з пасажирів літака розповів, що проблему з посадкою літака в Херсоні спочатку пояснили тим, що там нібито туман. Однак, по прибуттю в Одесу було озвучено, що в Херсоні літак не міг випустити одне шасі.

Так, аеропорт Херсона не дозволив аварійну посадку літака, на борту якого було близько 50 пасажирів.

"Мав прилетіти о 21:45, але літав над Херсоном одну годину і не сів. Потім полетів до Одеси, ледве сів в Одесі. Вони розповідали, що проблема в тому, що в Херсоні туман, але це нісенітниця повна, ніякого туману там не було. А коли вже сіли тут (в Одесі, - ред.), вони сказали, що він не міг випустити одне шасі. З Одеси я от не знаю, я зараз в аеропорту, не знаю, як добиратися з Одеси. Думаю, в принципі, це питання якось вирішиться", - розповів пасажир літака.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Єгипті на популярному курорті застрягли сотні українців.