RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Лікар розповів про порятунок життя поліцейським, пораненим під час вибуху в Бердянську: опубліковано фото

Головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко розповів про пошкодження, отримані поліцейськими під час вибуху в Бердянську.

Про це він написав у Facebook.

"Юрій, 30 років, старший лейтенант. Осколками розбитий весь живіт, осколковий перелом стегна, доставлений прямо в операційну Мечникова. 2 великих осколка в районі хребта (дістали хірурги Сергій Косульніков і Віталій Пелех). Розбитий кишечник ушивали більше трьох годин", - розповів він про стан Юрія Пелюх.

"Денис, 32 роки, старший лейтенант. Осколком розрізана шия, трахея. Відрив трахеї від гортані. Осколок біля сонної артерії зліва. Проводили ангіографію, готуємо до великої операції (пластика пошкоджених тканин)", - описав Риженко стан Дениса Пархоменка.

Варто відзначити, що третім пораненим поліцейським є молодший лейтенант Ігор Павлик, який отримав найпростіші поранення з трьох.

Нагадаємо, гранату підірвав злочинець, раніше судимий за крадіжку, коли співробітники поліції спробували його затримати. Він загинув на місці.

Як повідомляв "Апостроф", в інтернеті оприлюднили перше відео з місця підриву гранати в Бердянську Запорізької області, в результаті якого були поранені троє співробітників поліції.