Загроза нового наступу військ Путіна: в Україні назвали важливу дату

Росія не стане загострювати військову ситуацію на Донбасі до літа 2018 року, але в подальшому вона здатна розв'язати масштабну війну.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів голова Центру досліджень армії, конверсії і роззброєння, військовий експерт Валентин Бадрак.

"Але потрібно віддавати собі звіт, що путінська Росія фактично завершила цикл підготовки до великої війни, масштабної, із захопленнями нових територій. Більше того, однією з негативних рис є те, що російське населення підготовлене до цього і готове схвалити такі ходи. В силу роботи пропагандистської машини, в силу тотальної брехні, фейків. Адже якщо відкрити будь російське агентство, то ми несподівано для себе дізнаємося, що, виявляється, українські війська обстрілюють по 10-20 разів ЛНР і ДНР", - зазначив експерт.

На його думку, Росія вміло використовує у своїх інтересах ворожнечу з Україною, що від неї вимагає зміцнення армії.

"Тому треба, звичайно ж, з одного боку озброюватися, створювати армію нового типу, але поряд з цим потрібно зайнятися невійськовими важелями. Це сильні розвідувальні органи, сильна контррозвідка, миттєво реагує на антиукраїнські випади, сильний підрозділ кібербезпеки", - резюмував Бадрак.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Путінська Росія завершила цикл підготовки до великої війни - військовий експерт.