RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

На Донбасі впритул розстріляли автомобіль з водієм: опубліковані фото

У неділю, 4 лютого, в Покровську Донецької області розстріляли автомобіль з водієм, в результаті чого він загинув на місці.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області.

"Увечері 4 лютого на стоянці в житловому секторі був виявлений розстріляний автомобіль, а в салоні труп чоловіка. Приводом для жорстокої розправи послужила сімейна помста", - сказано в повідомленні.

За даними поліції, так зловмисник вирішив помститися за поранення батька у вересні 2017 року. Тоді в Покровську четверо нападників відкрили стрілянину в дворі, де жила одна з місцевих родин, і поранили господаря будинку, який отримав наскрізне вогнепальне поранення черевної порожнини. Стрільці були затримані через 10 днів в Дніпрі на квартирі, яку знімали. Тоді з'ясувалося, що і підозрювані, і потерпілі були знайомі.

Тому син пораненого вирішив помститися і кілька місяців ретельно планував місце і час для цього. Вбитого він вважав не менш причетним до батьківського поранення, ніж затриманих поліцейськими раніше.

"Вчора, 4 лютого, близько 18:00, взявши з собою помпову рушницю, 25-річний зловмисник вийшов до жертви. Чоловік якраз сидів у салоні свого авто. Випустивши кілька куль у бік водія, нападник втік", - додали в поліції.

Уточнюється, що в місті ввели оперативний план, перекрили всі в'їзди-виїзди. За кілька годин зловмисник з рушницею сам прийшов до поліцейського відділку.

У даний час першочергові слідчі і оперативні дії тривають. Знаряддя злочину буде направлено на експертизу. Попередньо факт кваліфіковано за ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України.

Фото: police.dn.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше на Позняках в Києві сталася перестрілка