RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У Києві затримали банду викрадачів елітних авто: опубліковані фото і відео

У ніч на понеділок, 5 лютого, співробітники поліції в Києві затримали банду викрадачів елітних автомобілів.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Відзначається, що над встановленням учасників цієї групи і викриттям їх злочинної діяльності працівники карного розшуку столиці працювали кілька місяців.

Так, після півночі зловмисники підійшли до припаркованого у дворі на вулиці Механізаторів Range Rover, розбили скло дверей і відійшли в тінь. Через деякий час, коли переконалися, що їхні дії не помітили, вони скористалися спеціальним пристроєм для програмування (прописування) ключів, завели машину і поїхали.

"Позашляховик відігнали в гараж в декількох кварталах від місця скоєння злочину: зловмисники залишили викрадений автомобіль, пересіли в свою машину і хотіли їхати, але їх затримали співробітники карного розшуку", - сказано в повідомленні.

У поліції уточнили, що учасниками банди виявилися троє громадян іншої держави, 1971, 1979 і 1983 народження. Старшого з них вже затримували за аналогічний злочин у 2016 році, і чоловік відбув покарання у вигляді одного року тюремного ув'язнення. Два його спільника з тимчасовими посвідками на проживання перетнули кордон України в квітні цього року.

Крім того, правоохоронці встановили, що гараж іноземці орендували без офіційних документів за 1500 гривень на місяць.

"Затримані обґрунтовано підозрюються в скоєнні ще трьох викрадень елітних транспортних засобів в Києві: двох автомобілів Toyota і Infiniti. Тривають слідчі дії", - додали у відомстві.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Обухові Київської області двоє підлітків викрали за ніч два автомобілі і влаштували ДТП.