RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Довели до інсульту: з'явилися фото, відео та подробиці жахливого інциденту зі школярем в Дніпрі

Школяр з багатодітної сім'ї, яка переїхала з прифронтової зони в Торезі Донецької області в Дніпро, отримав інсульт через цькування в школі.

Про це повідомляє місцеве видання dpchas.com.ua.

Відзначається, що інцидент стався в 52-й школі.

"Однокласник (6 листопада 2017 року, - ред.) нецензурною лайкою почав ображати хлопчика і його вагітну маму. На відповідь "сам такий" вчителька звинуватила в конфлікті сина (переселенців, - ред.), і почалося колективне знущання... За словами матері хлопчика, його буквально закидали камінням. Рішенням адміністрації учень був переведений в паралельний клас", - сказано в повідомленні.

Мати школяра стверджує, що її дитині виставили випробувальний строк і завели спеціальний щоденник для запису зауважень. Через деякий час хлопчик при дивних обставинах впав зі сходів і поламав ногу, після чого кілька місяців лікувався вдома.

"Класна керівниця завуальовано написала в пояснювальній, що провела бесіду з дітьми про неприпустимість такої поведінки. Мама намагалася вирішити проблему з класною керівницею і зверталася до директора школи, щоб припинити цькування дитини, у якої був дуже поганий стан здоров'я", - додає видання.

Уточнюється, що незабаром однокласники дитини склали петицію з метою вигнати хлопчика зі школи, при цьому погрожували йому. Він почав від них ховатися.

"01.02.2018 дитина подзвонила мамі зі школи і повідомила, що над нею знову знущаються, після чого зв'язок обірвався. Мама подзвонила класній керівниці, але зрозумілої відповіді від неї не було. Після цього стало відомо, що у хлопчика стався інсульт", - зазначив автор матеріалу.

Видання додає, що після інциденту в школі було проведене спеціальне зібрання, на якому були присутні співробітники поліції. На даний момент встановлюються всі подробиці події.

Фото: dpchas.com.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві розгорівся мовний скандал в школі.