RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Навіщо так боятися: відомий волонтер підірвав мережу гнівним постом з приводу перекриття метро в Києві

У мережі активно обговорюють пост українського волонтера Романа Сініцина, який відреагував на закриття семи центральних станцій метро в Києві в неділю, 18 лютого, коли проходив ряд акцій, в тому числі "Марш за майбутнє" "Руху нових сил".

Відповідну публікацію він розмістив на своїй сторінці в Facebook.

"Навіщо так безглуздо і демонстративно боятися. Причому боятися цей смішний міходвіж, причому без самого головного двіжуна з голландською посвідкою на проживання, навіть. Це ж навпаки переконує не в "сильній владі", а в зворотному. І сумно стає. Вони не розуміють в АП (Адміністрації президента, - ред.) цього?" - зазначив Сініцин.

Він додав, що Хрещатик перекривають портретами загиблих на Майдані, але ніхто з винних у їх загибелі топ-чиновників не поніс ніякого покарання.

"Документи спалили 20-22 лютого 2014 і все. А беркута? А беркута в Росію втекли при повному потуранні цілих відомств. І в Крим. Ну а більшість продовжує служити. І "забезпечувати громадський порядок" в тому числі сьогодні. Портрети загиблих на Майдані зате стоять. Тупо сюр", - підсумував він.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі хвиля обурення через закриття центральних станцій метро в Києві.