Названо найбільш феєричну страшилку, якою бойовики ЛНР залякують жителів Донбасу

Найбільш феєричною страшилкою, якою терористи так званої Луганської народної республіки ("ЛНР") залякують жителів Донбасу, є розповіді про те, що "карателі" Збройних сил України (ЗСУ) навмисно підпалюють поля.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

Відзначається, що так званий глава "МНС ЛНР" Сергій Іванушкін на повному серйозі заявив, що українські військові так сильно заздрять розвиненому сільському господарству в "ЛНР", що палять поля.

"Але вся фішка в тому, як саме "окупанти ЗСУ" спалюють урожай. Для цього "карателі" розробили хитромудрі пристрої на основі мобільних телефонів. Суть винаходу така: до мобільного телефону приєднуються проводи, до них припаюється електрозапальник, до запальника - сірники, а сірники вставляються в повітряні кульки, наповнені горючою сумішшю", - йдеться в матеріалі.

Так, бойовики стверджують, що такі пристрої українські диверсанти нібито залишають на полях окупованих територій, а потім просто роблять кілька дзвінків - і поля вже горять. Тобто елементарно покласти на поле парочку мін для "карателів" занадто просто і нудно.

Більш докладно про це читайте в матеріалі "Апострофа": "ЗСУ дуже скоро підуть на Донецьк": чого бояться і чим лякають людей бойовики ДНР-ЛНР.