Стало відомо про затримання СБУ переговірника Рубана: в мережі розкрили скандальні деталі

У четвер, 8 березня, Служба безпеки України затримала керівника українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, який спробував провезти через кордон меблі, в якій була прихована значна партія зброї.

Про це повідомляють користувачі в соціальних мережах.

Згідно з даними, оприлюдненими в соцмережах, але поки офіційно непідтвердженими, Рубана затримали на пункті пропуску "Майорськ" при спробі перевезти з непідконтрольною території пристойну партію зброї.

"Багатьом відомий в своїй дивовижної здатності привласнювати собі звання "генерала-обмінника", "героя-визволителя" Рубан Володя (він же Гарбузюк) "залетів" під можливість поповнити "обмінний фонд України" ... він був затриманий нещодавно в Майорську нашими спецслужбами", - написала на своїй сторінці в Facebook волонтер Гайде Різаєва.

"Рубана пов'язали. Зі святом, дівчатка!", - написав у своєму Twitter журналіст Олег чолах.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

"Ну раз вже "засвітили", то скажу. Ту партію зброї, що внизу супроводжував він (Рубан, - прим."Апострофа") особисто", - йдеться в повідомленні на сторінці блогера під ніком IgorGirkin в Twitter.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

У співтоваристві Nova Gorlivka в Facebook навіть опубліковано фото паспорта керівника українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус".

Як повідомляв "Апостроф", раніше Володимир Рубан розповів, яким чином можна вирішити конфлікт на Донбасі за місяць.