RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Захоплювався грою "Синій кит": стало відомо про самогубство 11-річного школяра під Одесою

У селі Шевченкове Кілійського району Одеської області 11-річний хлопчик, який захоплювався суїцидальною грою "Синій кит", покінчив життя самогубством.

Про це заявив голова Кілійської районної ради Павло Бойченко, повідомляє УНІАН.

Так, вранці 8 березня 11-річний хлопчик пішов привітати родичів, повернувся додому о 14:00. Побачивши сильно забрудненого сина, мати вилаяла його, а потім пішла на роботу. Коли повернулася додому, виявила сина повішеним у сараї.

"Тільки що спілкувався з учителями та директором школи. Вони опитали всіх друзів загиблого. Друзі розповіли про те, що Вовка (загиблий хлопчик, - ред.) грав у гру "Синій кит", і приблизно два тижні тому розповідав, що досяг уже високого рівня і отримує серйозні завдання", - підкреслив Бойченко.

За словами школярів, хлопчик також розповідав їм, що "повинен повіситися". У той же час, підлітки відзначили, що раніше не надали значення словам юного самогубці, який характеризувався позитивно і добре вчився в школі.

У даний час співробітники правоохоронних органів перевіряють інформацію про участь дитини в суїцидальній грі. Як встановили в поліції, батьки загиблого характеризуються позитивно, а інцидент, який стався між дитиною і матір'ю через забруднений одяг, був незначним.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві співробітники поліції врятували від самогубства 15-річну дівчинку, яка разом з подругою була учасницею так званих "груп смерті" в соціальних мережах.