Стало відомо про самогубство легендарного українського льотчика-героя АТО

У місті Миколаїв у власній квартирі з бойового пістолета застрелився 29-річний виконуючий обов'язки директора одного з комунальних підприємств області.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Як передає видання "Преступности.НЕТ", загиблим виявився Владислав Волошин, виконуючий обов'язки директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт", Народний герой України, Герой війни на Донбасі, колишній військовий льотчик.

Владислав Волошин і його дружина родом з Луганської області. Разом з двома дітьми в Миколаєві вони проживали на орендованій квартирі.

Як говорить джерело видання в поліції, дружина Владислава сказала, що в останні дні її чоловік був замкнутий і говорив про неприємності на роботі.

У поліції заявляють, що на момент події сім'я була вдома, постріл з кімнати почула дружина. Потерпілий був госпіталізований, але в лікарні помер від отриманих поранень.

За попередньою інформацією, постріл був зроблений з бойового пістолета марки ПМ без номерних знаків. Зброю вилучили та направили на експертизу.

Також було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), як того вимагає процедура в подібних випадках.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо про самогубство поліцейського на посаді недалеко від резиденції президента України Петра Порошенка.