RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Рівному п'яний поліцейський влаштував ДТП з авто депутата: опубліковані фото і відео

У Рівному вранці, 19 березня, п'яний співробітник поліції, перебуваючи за кермом автомобіля Volkswagen T4 підрізав автомобіль депутата міськради Романа Стасюка.

Про це повідомляє Rivne.media.

Після зіткнення поліцейський спробував сховатися з місця ДТП і заїхав на автозаправку. В цей час там перебували патрульні поліцейські, які затримали його через порушення правил дорожнього руху.

За словами спікера патрульної поліції м. Рівне Оксани Юрченко, тест на вміст алкоголю в крові водія показав 0,66 проміле, що в три рази перевищує допустиме значення. Поліцейський не погодився з результатом і пройшов повторний тест в центрі психічного здоров'я. Результат - 0,75 проміле.

У прес-службі ГУ НП в Рівненській області підтвердили, що чоловік є правоохоронцем. Призначена службова перевірка, за результатами якої буде прийнято рішення про подальшу роботу зазначеної людини в правоохоронних органах.

За фактом події порушено провадження за трьома статтями КУпАП: ст. 124 - вчинення ДТП, ст. 122 ч. 4 - залишення місця ДТП і ст. 130 - керування у стані алкогольного сп'яніння. Згідно санкції статті винному загрожує штраф в розмірі п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (255 грн). Або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, або адміністративний арешт на строк від десяти до п'ятнадцяти діб, а також за водіння в нетверезому вигляді - позбавлення водійського посвідчення на рік і штраф від 10200 грн.

Як повідомляв "Апостроф", відомого спортсмена затримали п'яним за кермом в Черкасах.