RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Накрив тілом дві гранати: в штабі АТО розповіли про нову НП за участю п'яного бойовика

На окупованій території Донбасу п'яний бойовик влаштував стрілянину по своєму командиру і зірвавши чеку з двох гранат накрив їх собою, не втримавшись на ногах.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

Все почалося з того, що командир одного з підрозділів бойовиків влаштував виховну бесіду з п'яним підлеглим.

"Виховний процес на користь бойовику не пішов: той кричав, погрожував і навіть вистрілив в бік командира. Командир точності підлеглі не оцінив і, нагородивши останнього декількома стусанами, наказав роззброїти і кинути його в бліндаж", - йдеться в повідомленні.

Але і на цьому все не закінчилося. Ображений бойовик вирішив помститися начальнику.

"У цей час у нього і стався напад білої гарячки: бойовик схопив дві бойові гранати, які були в бліндажі, зірвавши запобіжні кільця, роззброїв товаришів по службі і, прихопивши зброю, поплентався геть. Але далеко піти так і не зміг: за кілька кроків він звалився в сніг, накривши тілом дві гранати", - уточнили в прес-центрі.

У такому положенні він провів близько години - чоловіка боялися чіпати через гранати, що перебували під ним.

"За даними української розвідки, за фактом інциденту бойовики не доповідали. Порадившись зі старшим офіцером штабу 2-го армійського корпусу, що знаходився в частині з перевіркою, бойовиками прийнято рішення про приховування події. Бойовика чекає лікарняна палата в наркодиспансері", - заявили в штабі АТО.

Як повідомляв "Апостроф", раніше п'ять бойовиків 7 ОМСБр російсько-окупаційних військ отримали поранення через розрив гранати в кишені одного з бойовиків у тимчасово окупованому Єнакієве.