RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Зима не відступає: синоптик розповіла, коли в Україні перестане йти сніг і нарешті потеплішає

Уже в п'ятницю, 30 березня, в більшості областей України припиниться сніг, а вже в суботу можна очікувати підвищення температури.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє синоптик Наталія Діденко.

"Вдень у п'ятницю атмосферу попустить, все ж переважатимуть дощі, хіба на Чернігівщині та Сумщині може ще політати сніг. У східних областях, на Півдні та у центральній частині (окрім Вінниччини) завтра переважатиме суха погода. Температура повітря почне вибиратися із снігових завалів пізнього березня", - повідомляє вона.

За даними Діденко, найвища температура в ці дні буде в південній і західній частинах країни - там удень +5 +11 градусів. У більшості областей + 3 + 7 градусів.

"Найхолоднішими залишаться Чернігівщина, Сумщина та Харківська область - там 0+4 градуси навіть вдень.

У Києві вночі - мокрий сніг, вдень 30-го березня - дощ. Температура повітря вночі 0, -1 градус, вдень у п'ятницю до +3+5 градусів", - прогнозує вона.

При цьому синоптик повідомляє, що 31 березня і 1 квітня в Києві позначки термометрів показуватимуть до +12 +17 градусів. Але тут же попереджає, що підвищення температури буде супроводжуватися сильним вітром.

На понеділок і вівторок (2 і 3 квітня) синоптик прогнозує нове похолодання.

Детальніше про погоду читайте в матеріалі "Апострофа" - Синоптики назвали точну дату, коли в Україну прийде справжня весна.