RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

25 травня

Всі новини

Ніякого перемир'я: з'явилися фото наслідків мінометного обстрілу позицій сил АТО на Світлодарській дузі

У мережі опублікували фото зрешеченої волонтерської машини після обстрілу бойовиків на Донбасі і це незважаючи на нещодавно оголошене пасхальне перемир'я.

Відповідний знімок опублікував на своїй сторінці в Facebook волонтер Юрій Мисягін.

"Про "перемир'я". Вчора (12 квітня, - прим."Апострофа") після мінометного обстрілу по позиціях 54-ї бригади на Світлодарській дузі,"загинула" наша волонтерська машина. Це був командирський дизельний і витривалий Ніссан Патрол. Для полів війни краще машини немає. Ось так там кожен день і відбувається. Була машина, а вдень, не ввечері, а саме днем почався обстріл наших позицій і одна з мін лягла недалеко від автомобіля. Залізо то таке, машина піде на донора, слава богу всі живі і ніхто не постраждав. Які потрібні ще докази, як там дотримується перемир'я *ать його в дії", - написав він.

Користувачі відразу емоційно відреагували на побачене.

"Можливо краще її не розбирати, а припаркувати десь, щоб люди бачили. буде нагадуванням, що в нас "перемирие","Слава Богу, що всі живі! ", "Я хочу щоб усі це побачили!!! І не задавали питань. А де ж діваються машини????...." - пишуть вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що, незважаючи на оголошене перемир'я, українським військовослужбовцям довелося відкрити вогонь у відповідь на провокації проросійських бойовиків.