RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Чернігові поліцейський потрапив в смертельний інцидент з п'яною компанією

У Чернігові під час бійки між співробітником поліції і групою п'яних місцевих жителів загинула одна людина.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернігівської області.

Як стверджується в заяві, поліцейський повертався додому після служби, перебуваючи в цивільному одязі і без зброї. Він зайшов в продовольчий магазин по вулиці Любецькій, де зіткнувся з компанією чоловіків, які лаялися, розпивали спиртні напої і розбили пляшку в торговому залі.

Поліцейський зробив їм зауваження і запропонував припинити протиправну поведінку. Нетверезі громадяни агресивно відреагували на звернення поліцейського, почали переслідувати його і спробували побитися, погрожуючи йому фізичною розправою.

"Сталося зіткнення, в результаті якого двоє молодиків пішли, а третій впав на асфальт і залишився там лежати. Поліцейський переконався, що чоловікові погано, і негайно викликав швидку допомогу. Прибулі на місце лікарі констатували смерть потерпілого. Його труп був направлений в морг для проведення судово-медичної експертизи і встановлення причини смерті ", - повідомляє про подальші події поліція.

За інформацією місцевих ЗМІ, загиблий був 42-річним мешканцем Чернігова. У нього виявили тілесні ушкодження в області голови. Як кажуть медики, причиною смерті стали набряк головного мозку, закрита травма шиї з пошкодженням спинного мозку. Ці травми чоловік отримав в результаті нанесення йому удару і падіння на асфальт.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, не так давно в Києві невідомі влаштували масову бійку за участю близько десяти чоловік, в якій один з учасників отримав ножове поранення під ребро.