RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Догоджали бандитам: в мережі розкрили сумні деталі головного "свята" в окупованому Донецьку

Жителі окупованого Донецька скаржаться на те, що під час святкування "четвертої річниці створення "ДНР", їх змушували брати участь в них в якості масовки, не надав при цьому ні відгулів, ні компенсацій.

Скріншоти скарг публікують на Twitter сторінці hochu#domoy.

За словами очевидців, на стадіоні, де проводилися святкування, "жодної людини" не було добровільно. Крім, зрозуміло, ватажків "республіки". Всіх же інших, "чотири рази збирали, репетирували, тримали по п'ять годин під палючим сонцем".

Більш того, коли почався власне концерт, всіх "холопів" швидко вигнали з трибун стадіону.

Також, місцеві жителі скаржаться на те, що незважаючи на тяжке становище на окупованих територіях, місцева "влада" викинула величезну кількість ресурсів на проведення святкувань.

Ці скарги не залишилися без уваги користувачів соціальних мереж.

"Ба, через 4 роки стало доходити. Це вже прогрес. Хоча, як і раніше вважають, що у цього кричущого свавілля була якась ідея", "Найголовніше в цьому спічі - НІЧОГО не дали. Якби як регіонали кинули гривень по 50 такого скиглення не було" - пишуть у коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на марш "Безсмертного полку" в центр Донецька бойовики ДНР вивели дітей з портретами ліквідованих бойовиків.