Скандальні українські екс-нардепи влаштували перепалку в ефірі росТБ: опубліковано відео

Лідер забороненої в Україні Компартії, обвинувачений в державній зраді і підготовці захоплення влади, Петро Симоненко посварився в прямому ефірі росТВ з екс-нардепом-втікачем Ігорем Марковим.

Інцидент стався 13 травня в програмі відомого пропагандиста Володимира Соловйова на "Росія 1".

Варто зауважити, що Марков назвав Симоненка "агентом СБУ", який вільно "чотири роки гуляв Києвом", після чого кинув у нього кілька монет дрібниці.

"Іуда! Зрозумів ти хто! Ось твоя ціна! Ти здав всіх, всіх своїх товаришів. І з цим негідником розмовляти нема про що... Мене намагалися вербувати, робити з мене проросійську опозицію керовану. Я пройшов весь цей шлях. Але я пішов сюди, а він мене звинувачує, що я втік, от цей щур", - заявив Марков.

У відповідь Симоненко підкреслив, що "з божевільними не розмовляє": "Ті, хто мене звинувачують, спочатку в боротьбі за особистою вигодою і багатством здавали Україну з потрохами. Тому для мене немає ніяких тут нових відкриттів тощо... Це брехня просто , те, що він говорить ".

Як повідомляв "Апостроф", раніше на російському телеканалі засвітилася колишня шеф-редактор радіо "Вести" Ірина Гаврилова.