RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Стало відомо про смерть українського журналіста: в мережі хвиля скорботи

У п'ятницю, 18 травня, помер відомий миколаївський журналіст Ігор Пох.

Про це на своїх сторінках в Facebook написали близькі йому громадські та політичні діячі Миколаєва.

Відзначається, що з початку лютого 2018 року Пох тяжко хворів, - у нього в один час знайшли цілий букет хвороб, після чого він більше 90 днів провів у реанімаційному відділенні, але лікарі не змогли врятувати його життя, - на 55 році життя він помер.

Поки невідома дата і час прощання з журналістом.

Варто зауважити, що Пох народився 7 грудня 1963 року, був членом Національної спілки журналістів України, співредактором тижневика "Партнер інформ", громадським діячем і радіоведучим, - вів передачу "Пох з вами".

Журналіст і блогер Ірина Курдиба прокоментувала смерть Поха: "Він завжди любив жартувати і жарти його були іскрометні. Любив життя, свою родину, стильні речі і смачну їжу. Не терпів хамства і підлабузництва. Більшість людей нашого міста впізнавали його на вулицях, чекали його статей, обговорювали з ним хвилюючі теми. Здавалося, він міг розібратися у всіх складних питаннях і пояснити незрозуміле, - написала вона. - Майже чотири місяці Ігор Пох боровся за своє життя. Багато хто з вас допомагав, чим міг, і я від щирого серця дякую вам за це, але, якби в цьому житті все вирішували гроші, було б менше смертей і хвороб. Я дуже вірила, що він вибереться. Надія на його одужання померла сьогодні о 20:15".

"Я любив Ігоря... Шкода він вже не повернеться... Але ми точно колись зустрінемося...", - написав мер Миколаєва Олександр Сенкевич.

"Ніі. Не віриться. Такі люди не йдуть!!!", "Який жах", "Не вірю...", "Ось це жахлива новина(", "Непоправна втрата", "Він для багатьох журналістів був татом, прикладом для наслідування. Мудрий, іронічний, стильний, добряк. Він всіх нас любив", "Читав, підписаний, не завжди погоджувався, поважав, боляче, земля пухом", - додали небайдужі користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в норвезькому Осло помер легендарний музикант Михайло Альперін.