RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Користуються методами НКВС: у Росії вказали на кремлівський слід у вбивстві Бабченка

До вбивства відомого журналіста Аркадія Бабченка в Києві, швидше за все, причетна влада Російської Федерації.

Про це "Апострофу" заявив російський фінансист і блогер Слава Рабинович.

Читайте також: Я тій країні, Росії, всі борги віддав - Аркадій Бабченко

"... Судячи з провокаційної, підлої і мерзенної заяви російського МЗС (яке звинуватило у злочині українську владу, традиційно назвавши її "київським режимом", - ред.), мені здається, що це злочинна провокація так званої російської влади, а насправді путінської ОЗГ, яка нагадує мені іншу ситуацію, про яку раніше я навіть не міг дозволити собі подумати - про збитий на Донбасі малайзійський Boeing", зазначив він.

За словами Рабиновича, це той сценарій, у який всі відмовлялися вірити і відмовляються вірити досі: суть у тому, що російські військові цілилися не в український транспортний літак, а переплутали і потрапили в малайзійський пасажирський Boeing, а в тому, що російські військові цілили в російський пасажирський Boeing, а переплутали і потрапили в малайзійський.

"Це випливає з заяви МЗС, яка з'явилася після вбивства Бабченка. Я такі паралелі проводжу", - уточнив він.

Рабинович додав, що вбивство російського опозиціонера Бориса Нємцова, тепер Бабченка - це суміш фашистського путінського режиму з методами "гебухи".

"Власне кажучи, фашистські режими другої половини 30-х і початку 40-х років ХХ століття в Європі запозичили багато з досвіду НКВС. Саме НКВС був першопрохідцем. У цьому відношенні Путін і його ОЗГ встановили фашистський режим у Росії, користуються методами НКВС, спадкоємцями якого вони є. Це найбільш відморожена організована злочинна група в історії світ", - підсумував він.

Більше читайте в матеріалі "Апостроф": Вбивство Аркадія Бабченка: чому це вигідно Путіну.