RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Стало відомо про стрілянину п'яних поліцейських по людям в Черкасах: фото

В четвер, 31 травня, в Черкасах сталася бійка зі стріляниною за участю одного співробітника поліції.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив активіст "Національного корпусу" Костянтин Мірошниченко.

талася сутичка між випившими працівниками поліції та місцевими хлопцями, в результаті чого, перші спробували вирішити конфлікт за допомогою зброї. Попередньо відомо, що стріляли з травматичної зброї. Наразі їх затримали, але поліція поводила себе дивно, швидко забрала нападників навіть не викликавши швидку для постраждалих. Потім з'явилася інформація, що їх хочуть відпустити, але під тиском громадськості не вдалося цього зробити. В наркодиспансері тест на алкогольне сп'яніння одного з учасників показав 1,6 проміле", - пише Мірошниченко.

Прес-служба поліції Черкаської області підтвердила факт інциденту і участь одного зі своїх співробітників в ньому. Однак, за їхніми твердженнями, поліцейський на момент бійки перебував на лікарняному.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. На час проведення службового розслідування поліцейського усунули від роботи.

Крім того, спікер патрульної поліції Черкас Зоя Вовк в коментарі виданню "Інфоміст" повідомила, що потерпілий - молода людина 1992 року народження - раніше був судимий.

"За словами очевидців, між чоловіками стався конфлікт. В результаті один з них дістав предмет, схожий на пістолет. Газовий або травматичний, встановити не вдалося, так як на місці відсутні гільзи. Він почав стріляти. Після огляду медики не виявили на тілі потерпілого будь-яких травм або слідів від куль", - сказала Вовк.

Нагадаємо, не так давно "Апостроф" публікував відео курйозної погоні поліцейських за дівчиною-порушником, в процесі якої співробітники поліції відкрили вогонь по її автомобілю.