RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Самогубство відомого українського режисера: соцмережі вразив емоційний пост його давнього друга

Користувачів інтернету вразив емоційний пост давнього друга українського режисера Леоніда Кантера, якого раніше виявили мертвим у Чернігівській області.

Відповідну публікацію на своїй сторінці в Facebook розмістив учасник антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, волонтер Мирослав Гай.

За його словами, він бачив тіло загиблого.

"Тепер картина прояснилася. Льонька Кантер звів рахунки з життям. Він вистрелив у себе з автомата АКС-74У. Перед останнім кроком Льоня залишив листи, в яких чітко написав, що і як треба зробити після, а також роз'яснення свого рішення. Крім цього, було записано відеозвернення до рідних і .... відео самого самогубства. Воно у поліції. Я бачив його, воно не викликає у мене сумнівів. Це кінець", - зазначив Гай.

Він додав, що, можливо, зброю Кантер привіз з ДАПу, де він перебував під час зйомок фільму.

"Тепер про причини. Чому успішний і популярний чоловік пускає собі кулю в голову? Мені ще треба все це осмислити, перечитати листи і переглянути відео. Особисто я, як його друг, а ми були разом з 13-ти років, багато зробили разом, зневажаю цей крок. І якби я міг зараз йому щось сказати, то я б дав йому в морду, але… Але я поважаю його як особистість, і як людина, яка його любить, спробую для себе зрозуміти причини і мотиви", - підкреслив Гай.

Як повідомляв "Апостроф", в середу, 6 червня, на Байковому кладовищі в Києві попрощалися з українським режисером Леонідом Кантером.