RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

ДТП за участю іноземного дипломата біля Львова: з'явилися деталі аварії

Після ДТП за участю автомобіля посла Швейцарії в Україні Гійома Шойрера на трасі у Львівській області госпіталізовано двох людей.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

"Правоохоронці встановили, що неподалік села Дідилів зіткнулися автомобілі «Volvo СХ 60» під керуванням 56-річного іноземця, «Volkswagen Т4» під керуванням 43-річного жителя Бродівського району та «Chery Amylet», яким їхав 53-річний львів’янин", - повідомляють поліцейські.

Внаслідок аварії госпіталізовані з тілесними ушкодженнями водій Volkswagen і 49-річна пасажирка Volvo. Решта учасників ДТП оглянуті лікарями і відпущені додому.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання передбачає обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

За даними депутата Львівської міської ради Ігоря Зінкевича, жінка-пасажир автомобіля Volvo госпіталізована в хірургічне відділення лікарні швидкої допомоги Львова, а водій автомобіля Volkswagen Т4 госпіталізований в Кам'янко-Бузьку районну лікарню.

"З інформації по дтп Посол Швейцарії ( на дипломатичних номерах SDR038 машина Volvo СХ60 ) їхав в сторону Львова виїхав на смугу зустрічного руху де здійснив зіткнення з автомобілем Фольксваген Т4 після чого зіткнувся з автомобілем Чері Амулет", - також пише він на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилися нові фото потрійної ДТП за участю авто дипломата на трасі під Львовом.