RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Жорстоке вбивство жінки з дитиною в Криму: очевидці розповіли нові деталі

33-річна кримська татарка і її восьмирічний син, яких по-звірячому вбили в включеному Криму, стали випадковими жертвами збожеволілого злочинця.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє журналіст Шевкет Наматуллаев.

За словами місцевих жителів, злочинець, який виявився незнайомцем для цих місць, в одних тільки джинсових шортах ходив босоніж по селищу і смикав всі двері підряд. Незабаром він-таки знайшов незамкнені.

"Там поруч будівельники працювали. Але не зрозуміли вони відразу, що чужий ... А він пройшов прямо на кухню і зарізав жінку її ж кухонним ножем. Дитину теж штрикнув", - кажуть вони.

Так, 33-річної Назміє вбивця завдав шість ножових поранень, її синові Емірові завдав удар в груди. Крім убитих, в будинку знаходилися бабуся і ще одна дитина. Їм вдалося врятуватися, оскільки пенсіонерка, зачувши недобре, тут же схопила малюка на руки і втекла до сусідів.

При цьому більшість з сусідів впевнені, що вбивця знаходився під дією наркотиків і просто шукав випадкову жертву.

"Ця тварина могла в будь-який будинок зайти, де була відкрита хвіртка. Він звідти вийшов з ножем, кидався на будівельників, щось ніс як в бреду, мовляв, дайте ключі від машини. Ми тут давно вже живемо, але таке в перший раз ... "- кажуть сусіди.

Але, як виявилося, на цьому все не закінчилося, убивши жінку і дитину, злочинець рушив до автомайстерні, яка знаходилася неподалік.

"Прийшов, шорти тільки на ньому ... босоніж, руки все в крові. Каже: "Я порізався ... Можна помитися?". Пустили його помитися, він ще до хлопців: "А можна у вас сигарети?". Я йому: "Іди звідси! ". А він - раз і побіг. Наркоман, однозначно. Він в окулярах був, очі не видно, якщо б без окулярів - відразу б зрозуміли, що неадекватний", - розповідають сусіди.

У той же час, не дивлячись на те, що злочинець нетутешній, його в цьому районі бачили вже не один раз.

"Не перший раз він тут. Кілька тижнів тому він звідси виліз, - чоловік вказав на глухі зарості неподалік.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в селищі Героївське в окупованому Росією Криму жорстоко вбили сімейну пару з дитиною.