RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Вінниці жорстоко побили іноземців: з'явилися подробиці НП

У центрі Вінниці на очах перехожих нетверезі чоловіки жорстоко побили іноземців.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив муфтій Духовного управління мусульман України "Умма" Саїд Ісмагілов.

За його словами, до нього звернулася українська мусульманка, яка зараз проживає в Еміратах. Постраждалі в результаті побиття у Вінниці - це її чоловік і син.

"У центрі Вінниці чоловіка і дитину побили нетверезі чоловіки, які виявилися за фахом вчителями(!!!). А навколо була купа людей, які навіть не намагалися якось захистити постраждалих, а просто знімали побиття на камеру! За словами жінки, це побиття є злочином на ґрунті расової нетерпимості. Вона вважає, що чоловіка і сина побили через те, що вони є арабами", - зазначив Ісмагілов.

Він підкреслив, що сім'я постраждалих завжди підтримувала Україну, тамтешнє земляцтво запрошувало на відпочинок українських воїнів.

Крім того, Ісмагілов процитував розповідь жінки.

"Поверталися ввечері додому. Середній син попросив морозива в "Макдональдс", але там була перерва. Я втомилася і пішла з молодшим сином додому. Двоє старших дітей залишилися з татом чекати відкриття ресторану. Тільки я зайшла додому, дзвонить середній син і в істериці розповідає, що б'ють батька і брата. Не знаю, як я летіла назад, по дорозі ще викликала поліцію. Прибігла і побачила чоловіка на землі, він блював кров'ю... Старший син, у синцях, нахилився над татом", - розповіла вона.

З'ясувалося, що глава сімейства замовив морозиво в "МакДрайв" і чекав неподалік. У цей час двоє невідомих чоловіків причепилися до його сина. Їм не сподобалося, що він нагнувся зав'язати шнурки на кросівках. Батько на словах заступився за сина, але один з незнайомців раптово вибив у чоловіка сигарету і вдарив в обличчя, другий у цей час тримав. Після кількох ударів чоловік впав, але нелюди продовжували його бити ногами. Старший син хотів заступитися за батька, але один з нападників його вдарив. У цей час поруч перебувало багато молоді, але ніхто не допоміг.

"Швидку" постраждалі чекали хвилин 30, у чоловіка - черепно-мозкова травма, вибиті зуби і зламаний ніс, у сина - струс мозку. Нападників забрала в відділення поліція.

Як повідомляв "Апостроф", 17 червня вночі в Києві сталася масова бійка.