RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Під Києвом росіяни жорстоко побили місцевих жителів: опубліковано фото

У селі Саливонки Васильківського району Київської області росіяни жорстоко побили місцевих жителів.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області.

Відзначається, що місцевий житель зробив зауваження двом молодим чоловікам, які ставили рибальські сіті на водоймі, яку він орендує. Невідомі накинулися на нього і жорстоко побили. 59-річний житель села Саливонки був доставлений у лікарню, де у нього діагностували травму голови і грудної клітини.

"На зауваження ще одного місцевого жителя нападники відреагували також агресивно: спочатку побили, потім сокирою і битою пошкодили його автомобіль ВАЗ 2101", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що за викликом на місце інциденту прибув наряд групи реагування патрульної поліції. Правоохоронці зупинили машину, в салоні якої перебували підозрювані особи.

Нападників затримали в порядку ст. 208 КПК України. Ними виявилися 19-річний і 29-річний громадяни Росії. Вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри і обрання запобіжного заходу. Нападникам загрожує позбавлення волі до семи років.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві троє п'яних чоловіків побили 17-річного хлопця, але не понесли за свій вчинок належного покарання.