RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

З'явилися подробиці загадкової смерті студентки під Житомиром: опубліковано відео

Тіло 20-річної студентки Ганни Голубенко, яка пішла з дому ще 2 серпня, знайшов в лісі біля траси в Житомирській області місцевий житель.

Про це розповідається в сюжеті ТСН.

Рідні до останнього сподівалися, що Ганну знайдуть цілою та неушкодженою, але сталося найгірше. Бездиханне тіло дівчини знайшов місцевий житель, який збирав горіхи і почув неприємний запах. Він підійшов ближче до яру і побачив, що з-під шиферу стирчить жіноча рука. "Ось із цієї гірки я подивився – людська рука, прикрита шифером. Вона лежала головою сюди ось, тут посередні. Не в самій ямі", - розповів чоловік.

Ганна Голубенко була студенткою місцевого педагогічного університету, походила з благонадійної родини, мала добру репутацію. На сполох рідні забили не одразу, бо думали, що вона може бути в гостях у друзів. Як дівчина опинилась у лісосмузі біля траси за 20 кілометрів від свого будинку – невідомо, розповідається в сюжеті. "Мобільний телефон, наче вона тягнулася ще подзвонити, білий мобільний телефон. Вдягнута була легенько, не роздягнута. Всі речі були при ній, золотий ланцюжок, сумочка, мобільний телефон дорогий – нічого не вкрадено", - розповів свідок Микола Литвиненко.

Те, що це саме зникла студентка, у слідчих сумнівів не було – її розпізнали за особливими прикметами. Самогубство в поліції відкидають, але від чого саме дівчина померла – поки не розголошують. Слідчі намагаються відтворити її пересування в день зникнення. Є інформація, що вона хотіла влаштуватися на роботу до Києва, йдеться в сюжеті. "Поліцією було розпочато низку розшукових заходів, перевірялося оточення і перевірялося, чи вона знаходитися у столиці", - пояснила інспектор відділу зв’язків з громадськістю поліції в Житомирській області Наталія Тимчук.

Правоохоронці відкрили провадження за статтею про вбивство.

"Мати дівчини звернулася до поліції 6 серпня. Ми можемо ствержувати, що на момент подання заяви дівчина вже була мертва", - констатувала представник поліції. Рідні загиблої з пресою не спілкуються. Єдине, що каже сестра Ганни – у родині й гадки не мають, що могло статися. "Вийшла із дому та не прийшла, більше ніякої інформації немає. Поки ніяких свідчень ми давати не можемо, тому що триває слідство", - пояснила вона.

У поліції чекають на результати експертизи, котра дасть відповідь на питання про причину смерті дівчини. Убивцю шукають серед знайомих студентки, але не відкидають і версії, що дівчина могла напередодні зникнення з кимось познайомитися.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Дніпропетровській області знайшли вбитою ученицю сьомого класу.