RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Ховали в закритій труні" : з'явилися моторошні подробиці ДТП з дітьми під Запоріжжям

У страшній аварії під Запоріжжям загинули двоє дітей з однієї сім'ї – Жені і Івану було по 8 років, вони перейшли у другий клас. Про це розповіли у селі Біленьке, звідки родом загиблі хлопці, передає "Обозреватель".

"Ірина Бордюгова поїхала на відпочинок в Кирилівку з дорослою донькою, сином Женею та онуком Іваном. От син й онук загинули", - повідомила голова сільради Алла Кришталь.

У неділю, 12 серпня, хлопчиків поховали. "Женю ховали в закритій труні. Трагедія сколихнула все село. Люди збирали гроші, несли зі школи, садка. Ірина працює технічкою в школі, її чоловік був майстром на СТО, зараз працює охоронцем. Їхню родину всі знають, дуже хороші люди", - каже Кришталь.

Сама Ірина перебуває в лікарні, нещодавно її перевели з реанімації у звичайну палату. Її донька, яка втратила сина, теж у лікарні. Жінок відпустили на похорони, але Ірині стало зле і її забрала "швидка". У селі кажуть, що не пощастило дітям, які сиділи біля вікон - саме вони і загинули.

Як повідомляв "Апостроф", вчителька зі Львівської області втратила в страшній аварії під Запоріжжям сина, а у дружини її рідного брата в тому ж ДТП загинуло двоє дітей.