RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Харкові агресивного депутата підозрюють у розстрілі авто: опубліковано відео

Сусідка депутата Харківської облради Олексія Гармаша звинувачує його в організації обстрілу її машини.

Про це з посиланням на постраждалу, Оксану Лагоду, повідомляють "Надзвичайні новини".

За словами жінки, раніше сусід неодноразово конфліктував з нею через припаркований автомобіль, який нібито заважав йому заїжджати в гараж. Після цього невідомі обстріляли Chevrolet Aveo з пневматичної зброї, розбили заднє скло і залишили вм'ятини на кузові. При цьому ні розташований поблизу пункт охорони, ні будь-хто з мешканців нічого не бачили.

"Ті, хто це робили, явно знали, що камери не дістають до третього гаража, і стріляли з-за кущів. А тут в цей час, о 07:40, могли б діти йти в дитячі садки, в школи", - зазначила постраждала.

Сам депутат звинувачення спростував і заявив, що "сусіди придумують". Кореспонденту NewsRoom помічник Олексія Гармаша повідомив, що представнику "Відродження" до вже сказаного "додати нічого".

У відділі комунікації ГУ Нацполіціі в Харківській області підтвердили інформацію про інцидент, проте відзначили, що мова про відкриття кримінального провадження поки не йде.

"Розглядом заяви займається дільничний. За попередньою інформацією, пошкодження на автомобілі не були схожі на кульові. У разі, якщо він знайде докази правопорушень, які підпадають під статті 194 ("умисне пошкодження майна") або 296 ("хуліганство") КК України, справу буде відкрито", - розповіли правоохоронці.

Як повідомляв "Апостроф", 15 серпня в Києві біля ринку на Троєщині невідомі відкрили вогонь. В результаті стрілянини постраждали двоє осіб, також двоє підозрюваних затримано.