RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Напад на міськраду в Харкові: з'явилася версія сина стрільця

"Харківський стрілець" Олександр Поярков був професійним автослюсарем, жив із дружиною, а з рештою родини майже не спілкувався.

Про це ТСН розповіли син та батько Пояркова.

Батько "харківського стрільця" - заступник директора одного з місцевих коледжів. Про смерть сина він дізнався з ТСН. Каже, не бачив його кілька місяців, бо посварився через право на спадок. А ще, розповідає, син заглядав у чарку, впадав у депресію, а під час служби в армії навіть намагався вкоротити собі віку.

"Там у нього конфлікт стався з начальством і він повісився. Суїцид. Але солдати побачили і вийняли з петлі його. У нього сильна депресія була", - розповів батько Олександра.

Старший син стрільця від першого шлюбу Артем каже, вони з матір'ю тікали колись від батька через його любов до оковитої.

"Зі мною погано поводився. Не бив, але ображав. Коли випивав – "дах їхав" іноді, так що агресивним ставав. Коли не випиває - нормальна людина, а іноді інша людина прямо", - розповідає Артем.

"Мабуть, горілка сильно вже мозок затуманила, що на такі дії пішов", - припускає син стрільця.

А от про захоплення зброєю жоден у родині не знав. Хоча зізнаються - всі необхідні навички для її виготовлення мав.

"Він автомобіль зробив, який на виставці був. З військового автомобіля ГАЗ-69 він зробив позашляховик", - ділиться Віктор Поярков.

Поліція також вважає, що на страшний учинок стрільця штовхнули депресія та алкоголь.

Як повідомляв "Апостроф", через добу після НП в будівлі мерії Харкова в Нацполіції назвали ім'я вбивці. Ним виявився колишній військовий, 47-річний Олександр Поярков.