RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

В Миколаєві затримали підозрюваного у вбивстві відомого вченого-патріота: опубліковано фото

У неділю, 2 вересня, співробітники поліції затримали підозрюваного в гучному вбивстві професора Миколаївського національного університету, дослідника Голодомору, історика Миколи Шитюк.

Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївській області.

"Підозрюваним виявився 25-річний житель Миколаївського району. Сьогодні його затримали оперативники управління карного розшуку та Центрального відділу поліції неподалік від місця проживання. Зараз всі обставини злочину з'ясовують слідчі", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, жителя Миколаївського району правоохоронці затримали на зупинці громадського транспорту. 25-річний чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Як з'ясували поліцейські, смертельні ножові поранення зловмисник завдав потерпілому через раптово виниклу сварки на грунті особистих взаємин.

"На тілі 65-річного потерпілого експерти виявили численні ножові поранення в області шиї, спини і грудей", - інформують у відомстві.

Крім того, злочинець забрав деякі речі потерпілого з місця події.

Слідче відділення Центрального відділу поліції порушило кримінальне виробництво за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 15 років і аж до довічного ув'язнення.

Нагадаємо, раніше в Миколаєві був убитий екс-начальник обласної митниці..