Жорстокий напад на вчительку в Києві: опубліковано відео і деталі інциденту

В результаті раптового нападу восьмикласника на вчительку в одній зі шкіл Києва, обидва були госпіталізовані, жінка - з пораненнями грудей і голови, а хлопець - в шоковому стані.

Про це повідомляє ТСН.

Як зазначається, учень агресивно відреагував на негативні результати самостійної роботи прямо на уроці - він проломив вчительці голову стільцем і порізав її ножицями.

Вчительку поранили на очах у всього класу. Все сталося в кабінеті інформатики в кінці уроку. Діти писали самостійну роботу, по одному із завдань вчителька поставила хлопцеві мінус. Той несподівано кинув в неї стільцем, далі зі спини завдав ще кілька ударів ножицями. Після побаченого з дітьми працювали психологи.

До цього, запевняє класний керівник, її учень не виявляв ніякої агресії. Він вчиться в цій школі всього тиждень, але з однолітками в цілому ладнав.

"Звичайна дитина, трохи в собі, тому що новенький, тому що новий колектив, нові вчителі. Нічого дивного за ним ніхто не помічав", - говорить класний керівник.

У школу №94 хлопець перевівся з Івано-Франківщини. За інформацією журналістів, з міста Калуш. Відомо, що останні роки хлопця виховувала бабуся.

"Абсолютно нормальна характеристика за 4 клас, після того характеристик немає, оцінки також різні середні і хороші, і погані, і 11 балів і менше. У медичній довідці зазначено, що він здоровий. Маму викликали, мама теж в розгубленості".

Мати нападаючого з журналістами спілкуватися відмовилася.

Відразу після інциденту хлопець спустився по сходах в супроводі охоронця школи. Опору не чинив.

Вчителька інформатики - вже пенсійного віку, більше 20 років працює в цій школі, вчитель вищої категорії, вчитель-методист. Зараз вона з важкими пораненнями знаходиться в лікарні. Їй вже зробили кілька операцій.

Весь сьогоднішній день вчителя намагалися пускати пресу і правоохоронців виключно в місця інциденту і в супроводі охоронця, щоб про те, що сталося, не знала дітвора.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Харкові розгорівся гучний скандал навколо школяра-шкуродера, який убив голуба і виклав відео розправи в інтернет.