RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Екс-начальник МВС влаштував ДТП на Закарпатті: опубліковані фото

У місті Іршава екс-начальник міліції в стані алкогольного сп'яніння влаштував ДТП і розбив дві машини.

Про це повідомляє активіст і правозахисник Віталій Грегор на своїй сторінці в Facebook.

Аварія сталася в понеділок, 24 вересня, на вулиці Білецька близько 14:00. Як стало відомо, винуватець аварії - колишній начальник Іршавської міліції Маршунец Юрій Михайлович. За кермом Suzuki SX4 з номерами АО7585АО він виїхав на зустрічну смугу руху і протаранив два автомобілі.

Правоохоронці, які прибули на місце інциденту, спочатку відмовилися провести освідчення екс-міліціонера в присутності очевидців ДТП. Така позиція поліції обурила місцевих жителів і після цього, під їх тиском, поліцейські доставили водія до місцевої лікарні. Там лікар-нарколог, взявши аналізи, виявив в його крові 0,8 проміле алкоголю.

У зв'язку з неправомірними діями правоохоронців активіст Грегор в своєму пості звернувся до керівника обласної поліції Закарпатській області Романа Стефанишина і глави Нацполіціі України Сергія Князєва. Правозахисник запитав у Стефанішина, скільки часу "ця кругова порука триватиме в рядах керованої вами структури?". А Князєва активіст попросив взяти справу під особистий контроль і провести відповідне службове розслідування.

Як раніше повідомляв "Апостроф", футболіст на Porsche розбив кілька машин в Києві.