RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Похід на Київ скасовується: стало відомо про серйозні проблеми у бойовиків ДНР

Росію влаштовує "міні-війнушка" на Донбасі, і вона не збирається виходити за межі кордону Донецької і Луганської областей.

Про це на "Обозревателе" написав блогер із ніком Фашик Донецький.

"Зарплати на передовій - сміх. Сержанти отримують 23-25 тисяч рублів, рядові 18-21 тисячу, старлеї 25-35 штук максимум. Ці ж гроші можна заробити в рф на будівництві, а вмирати за 300-500 баксів на місяць не особливо є бажання, тому і недобір в армію динири.

На багатьох передових позиціях з важкого озброєння тільки міномети васильки і ПТУР-и. Якщо Хунта попре, відбиватися нічим, бо важка техніка й артилерійське озброєння стоять в жилсекторах в кілометрі-трьох від передової.

Глобальне наступ, за типом Дебальцеве, теж майже неможливо. При масштабному наступі доведеться 5-10 тисяч душ покласти + купу бронетехніки. Цих смертників тупо немає де взяти. Розглядалися варіанти, щоб покрити це число поліцаями і типу МДБ-шниками динири, але росіяни прийшли до висновку, що ці побіжать назад, а не на амбразури хунти", - пише блогер.

За його словами, навіть якщо і буде наказ наступати "оркам", у них виникне чергова проблема - як возити боєкомплект.

"Укри, якщо попруть орки, влуплять по складах з бк в тил колаборантів, а наступаючі залишаться в підсумку без снарядів і їх тупо переб'ють з літаків-вертольотів + з арти і стрілецької. Рашка навіть якщо захоче допомогти в наступі з боєкомплектом, то американський безпілотник все сфотканная і рф санкції отримає. А заради провального наступу на умовний Бахмут або Покровск потрапити на пару мільярдів доларів - це ну дуже дорого навіть для рф.

Проблема з постачанням бк колаборантів в разі настання, навіть якщо орки закріпляться на нових рубежах, впирається в дороги + Українські гром-и і вільхи. Повторюся, поки рф буде думати як організувати поставку снарядів, Укри тупо переутюжат з повітря та відпрацюють за основним складах з бк на окупованих. Протистояти в повітрі тупо нічим Хунті: оси не дістануть, а С-300 жодна донецька шахта не народить. Також Хунта буде палити танки орків Стугна, які відмінно показали себе в бойових умовах", - зазначив він.

Блогер зазначає, що окупанти не збираються наступати глобально, так як їх влаштовує "міні-війнушка" на Донбасі.

"Найпрекрасніше те, що навіть самі орки з числа місцевих зрозуміли просту річ - рф не дасть відмашки наступати глобально, її влаштовує міні-войнушка на Донбасі, ні про які виходи на межі Донецької і Луганської областей мова навіть не йде. Мораль. Жителі Києва можуть спати спокійно - динирійци дійдуть до столиці хіба що грунтовими водами", - підсумував Фашик Донецький.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилася розповідь про реалії життя в окупованому Донецьку.