RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Бій в Авдіївці та обстріли з важкої техніки: з'явилися свіжі дані щодо втрат ЗСУ

15 жовтня на Донбасі загинув один боєць ЗСУ і троє отримали поранення.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

Зазначається що ситуація у зоні бойових дій загострилася, проте залишалася цілком контрольованою. Упродовж останньої доби бойовики 37 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Позиції Об'єднаних сил в районі населених пунктів Троїцьке, Новолуганське та Талаківка противник обстрілював із мінометів 120-го калібру, а по опорних пунктах біля Троїцького, Луганського, Світлодарська та Гнутового застосовував міномети калібру 82 мм. На захисників Троїцького та Водяного ворог здійснював вогневий вплив із озброєння бойових машин піхоти, а в Авдіївці відбулось бойове зіткнення.

В ході бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, троє отримали поранення. За даними розвідки, двох бойовиків російсько-окупаційних військ минулої доби знищено та шістьох поранено", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", 12 жовтня в Донецькій області, в районі проведення Операції об'єднаних сил загинув військовослужбовець з Полтавської області Андрій Корна.