RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

К​ерченський стрілок захоплювався маніяками і ненавидів все навколо: з'явився запис про його останні фрази

З'явився аудіозапис, на якому одногрупник вбивці, який влаштував стрілянину в технікумі в Керчі, повідомляє про те, як той ненавидів навколишній світ і захоплювався маніяками.

Відповідний запис опублікував канал Меш.

"Тихий ходив, постійно його не було видно. Якось раз ми з ним розмовляли на практиці, і він сказав: "Ненавиджу, все за**ало. І взагалі, ненавиджу цих людей, таких тупих, як у нас на політеху вчаться", - процитував хлопець вбивцю.

Він також згадав слова підозрюваного про те, що "непогано б було всіх перестріляти і самому "випилятися". Однак, він не надав таким заявам особливого значення, списавши все на емоційність.

"До речі, він мені розповідав: "Ось знаєш, всіх цих маніяків називають психами, але вони насправді розумні. У них є на це свої причини, і вони все робили геніально". Він прямо захоплювався цим", - додав товариш по навчанню "стрілка".

Як повідомляв "Апостроф", десять чоловік, які потрапили в реанімацію після вибуху в технікумі в окупованій Керчі, знаходяться у важкому стані: опитати їх поки не вдається.

Також повідомлялося, що один з учнів керченського політехнічного коледжу, де сьогодні стався вибух і розстріл співробітників і учнів, розповів подробиці НП.