Березовий кол і пентаграма: з'явилися фото могили одного з найжорстокіших українських маніяків

В могилу "пологівського маніяка" Сергія Ткача, на рахунку якого 107 вбивств, скоєних протягом 25 років, який помер в понеділок, 5 листопада, на міському кладовищі Житомира встромили березовий кол з вінком із прутів.

Про це повідомляє Житомирський кур'єр.

"Хтось невідомий встромив в могилу похованого вчора, 8 листопада, на житомирському міському кладовищі "пологівського маніяка" Сергія Ткача березовий кол, на який надів звиту із прутів якусь подобу пентаграми (цей знак з деяких пір вважають символом Сатани)", - йдеться в повідомленні .

Відзначимо, що маніяк помер від серцевої недостатності на 66-му році життя в установі виконання покарань №8 м. Житомира.

Нагадаємо, Серей Ткач вбивав і потім ґвалтував дівчаток у віці від 9 до 18 років. Він зізнався в 107-ми вбивствах, скоєних протягом 25 років, але було доведено тільки 36. Орудував на території Криму, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей. Останнім часом жив у райцентрі Пологи Запорізької області, де продовжував вбивати.

Як повідомляв "Апостроф", в Кривому Розі Дніпропетровської області затримали небезпечного маніяка, який ґвалтував і вбивав жінок.