RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Дніпрі по-звірячому вбили бійця ЗСУ

У Дніпрі знайшли тіло жорстоко вбитого військовослужбовця ЗСУ Руслана Романюка.

Про це повідомляє видання "Терен".

Трагедія сталася 14 листопада о Дніпрі недалеко від залізничного вокзалу. Там, в одному з покинутих будинків, знайшли тіло бійця. Його впізнали волонтери, чоловік був військовим-контрактником Збройних сил України (ЗСУ) та їхав додому у відпустку. Раніше він звертався до місцевої поліції із заявою про те, що у нього вкрали документи і особисті речі.

"Тіло чоловіка виявили в центральній частині Дніпра, в покинутій будівлі поблизу вокзалу. Попередньо відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Зараз чекаємо висновків про причини смерті", - розповіла прес-секретар управління Нацполіціі в Дніпропетровській області Анна Старчевська.

Попередня причина смерті військового - механічна асфіксія (задушення).

Як повідомляє видання "20 хвилин", Романюк жив в селі Білозірка Лановецького району і два роки служив в ЗСУ. У Руслана з близьких родичів є тільки тітка. Він жив з бабусею і дідусем, які померли за кілька років до його служби.

Тернопільський обласний військовий комісаріат вже обізнаний про те, що трапилося. Там вирішується питання про перевезення тіла загиблого.

Як повідомляв "Апостроф", в Лисичанську троє осіб в ході п'яної бійки до смерті забили 39-річного бійця Збройних сил України. Пізніше стало відомо, що Олександр Худолей був убитий двома ударами ножа в спину. А в Лозовій Харківської області двоє військових жорстоко вбили свого побратима.