RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

В Одесі десятки людей влаштували масову бійку в суді: опубліковані фото і відео

У суді Одеси між групами підтримки учасників судового процесу виник конфлікт.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в п'ятницю, 23 листопада, в залі Приморського районного суду. Внаслідок конфлікту правоохоронці затримали на місці 49 чоловік. Більшість виявилися жителями інших регіонів України.

Причини і обставини події встановлюються. Також поліція з'ясовує цілі чоловіків, які прибули в суд Одеси. Після цього діям правопорушників буде дана правова кваліфікація.

За інформацією речника Головного управління Нацполіціі в Одеській області Руслана Форостяка, активісти приїхали на суд з Вінниці і інших областей України. Вони намагалися влаштувати безлад і зірвати судове засідання, виникла штовханина, яка була близька до того, щоб перерости в масову бійку.

"Цікаво, що одна зі сторін судового процесу, витрачає значні ресурси не тільки на адвокатів, а на подібні "заходи", вважаючи це дійсно дієвим інструментом відстояти свою позицію, не соромлячись запрошувати "тітушню" з інших областей, виявляється дійсно є ті, які в це ще вірить", - написав Фростяк на своїй сторінці в Facebook.

Увага! Відео містить нецензурну лексику. 18+

Як повідомляв "Апостроф", в залі Шевченківського районного суду Києва під час засідання у справі щодо фігурантів сутичок під Верховною Радою 31 серпня 2015 року Ігоря Гуменюка та Сергія Крайняка сталася бійка з силовиками.