RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У мережі хвиля скорботи через смерть учасника АТО з позивним "Бандера": опубліковано фото

Після тривалого лікування помер військовослужбовець ЗСУ на Донбасі Юрків Віктор з позивним "Бандера".

Про це повідомляє начальник медичного управління і реабілітації бійців в Української Добровольчої Армії Яна Зінкевич на своїй сторінці в Facebook.

"Бандера" був розвідником Української Добровольчої Армії. Сам він родом з міста Самбір на Львівщині. У серпні 2014 року в ході військових дій на Донбасі його важко поранили під Саур-Могилою.

"Це дуже близька мені людина, один з моїх перших поранених в найважчий період літа 2014 року. Це прекрасна людина, відданий боєць, батько 4 дітей, дідусь прекрасних онуків. За ці роки з першого дня війни він пройшов: звільнення Карлівки, звільнення Пісок , звільнення Авдіївки, звільнення Красногорівки, Саур-Могили, Старогнатівців, шахти Бутівка", - написала Зінкевич.

Прощання з Героєм України відбулося в п'ятницю, 14 декаюря, в місті Дніпро. Близькі, рідні і друзі провели бійця в останній щлях. За попередньою інформацією, Юрківа поховають у його рідному місті Самбір.

У коментарях під постом Зінкевич користувачі висловили своє співчуття.

Як повідомляв "Апостроф", в Івано-Франківську в останній шлях провели загиблого на Донбасі розвідника ЗСУ Віталія Кузнєцова.