Свято наближається: в центрі Одеси зняли на відео бійку Дідів Морозів

17 грудня в центрі Одеси чоловіки в костюмах Дідів Морозів влаштували бійку посеред вулиці.

Про це повідомляє ресурс "Київ Оперативний".

"За однією з версій, причиною бійки стали великі побори за можливість працювати в цьому місці. Як там кажуть? Свято наближається!)", - пишуть в мережі.

На відео видно, як Діди Морози несамовито почали битися, у одного з них навіть сповзла борода. Припинити конфлікт спробувала дівчина в костюмі Снігуроньки. Однак зупинити розлючених казкових персонажів вдалося лише чоловікам-перехожим.

Також на записі чутно, що очевидцями конфлікту стали діти. Жінка за кадром спробувала словами заспокоїти чоловіків, пояснюючи, що на них дивляться діти. Однак ті не звернули увагу на її слова і продовжили бійку.

Увага! Відео містить нецензурну лексику! 16+

Як повідомляв "Апостроф", журналісти в мережі висміяли сварку священиків, які виконували ролі святих Миколаїв. Вони почали суперечку за право грати з чужими дітьми. Також в селі Винятинці, Тернопільській області, під час богослужіння між місцевим священиком і керівництвом обласної єпархії Української автокефальної православної церкви стався конфлікт, що переріс у масову бійку. А на залізничній станції Вільно стався конфлікт між групою українців і поляків.