RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Киянину загрожує тюремний термін за жарт в перукарні: в чому суть

У Києві чоловік виходячи з перукарні сказав, що будівля замінована, а потім сів в своє авто і поїхав.

Про це повідомляє ресурс "Київ Оперативний".

Інцидент стався у вівторок, 25 грудня, на проспекті Героїв Сталінграда, 65.

"Досить доросла людина, виходячи з перукарні, з досить серйозним виглядом вирішила чомусь ляпнути своїм язиком, що приміщення заміноване. Далі спокійно сідає в свій Skoda (AH2548IH) і їде в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Також в ресурсі зазначили, що жінки-працівники перукарні перелякалися і відразу викликали поліцію. Правоохоронці прибули на місце і перевірили будівлю. Нічого не знайшовши в середині поліцейські подали в розшук на авто з водієм-жартівником.

"Уже в іншому районі Києва патрульні поліцейські з орієнтування затримали водія і пасажира зазначеної машини. Встановлюються обставини події, суть "жарту" і причетність кожного до цієї "сатири"... Нагадаємо, що подібні жарти підпадають під кримінальні правопорушення і можуть спокійнісінько привести до кількох років тюремного ув'язнення", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", 23 грудня в Києві станцію метро "Либідська" на "синій" лінії закривали для пасажирів на вхід та вихід. Там проводилася перевірка анонімної інформації про замінування станції. Однак виклик виявився хибним.