У дитячому садку Житомира вихователька обкрадала дітей

У Житомирі вихователька дитячого саду крала у дітей з групи ювелірні вироби, поки вони спали.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Підозри у батьків на рахунок 23-річної виховательки почали виникати після чергову пригоду. Дорослі відзначили, що діти часто поверталися додому без ланцюжків, сережок або підвісок.

Правоохоронці виявили в ломбарді одну зі зниклих сережок. Виявилося, що її здала вихователька дитсадка, в якому перебувала дитина.

"23-річна жінка свою вину визнала. За її словами, на вчинення злочинів її штовхнули боргові зобов'язання. Прикраси вона знімала, поки діти спали, і в той же день здавала їх в ломбарди, отримуючи 200-300 гривень", - йдеться в повідомленні .

У поліції підозрюють жінку в причетності до щонайменше п'яти подібних випадків. Виховательці загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі показали фото специфічних злодіїв, які виносять з супермаркетів тільки дорогий алкоголь. Також в столиці спіймали злодія, який відзначився крадіжкою чотирьох блоків жувальних гумок. Крім жуйок він нічого більше не взяв. А 11 грудня в Києві, на вулиці Анни Ахматової, двірник влаштував стрілянину по одну з чоловіків без певного місця проживання, який нібито вкрав у нього папір.