Під Дніпром поліція влаштувала страшне свавілля з активістом: опубліковано відео

У Кам'янському Дніпропетровської області активісту після конфлікту з поліцією спалили автомобіль.

Про це в Facebook повідомляє спільнота Police Control Ukraine.

Зазначається, що активіст Денис Іов приїхав на незаконне затримання свого знайомого. В ході розглядів патрульні неодноразово намагалися застосувати фізичну силу до активіста.

Співробітники поліції намагалися затримати знайомого Іова нібито для перевірки його по базі, заявивши про наявність орієнтування на схожу людину. Проте саме орієнтування показати відмовилися.

"Після затримання знайомого Дениса, він з товаришами поїхав у відділення поліції, але у відділенні їх зупинили патрульні під вигаданою причиною зупинки "нечитабельний держномер автомобіля", - сказано в повідомленні.

За словами активістів, патрульні почали фальсифікувати кримінальну справу - співробітник патрульної поліції стрибнув на капот Infiniti Іова, повідомивши своїм напарникам, що його нібито збила машина, і це напад на поліцейського. При цьому інцидент потрапив на відео.

"Дениса витягують з машини, і затримують. Поліцейський, якого нібито "збив" активіст, спокійненько ходить, і відмовляється від виклику бригади швидкої медичної допомоги. На місце події приїхала слідчий, і відмовилася брати участь в "спектаклі" своїх колег, і відпустила Дениса додому . Після всього, що відбувалося активіст написав заяви в прокуратуру. Але на цьому історія не закінчилася, і через пару днів активісту Денису Іову підпалюють його автомобіль", - розповіли в Police Control Ukraine.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Херсоні сталася стрілянина за участю активістів і поліції.