RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Львові в дитячому садку масово отруїлися діти

У львівському дитсадку № 153 отруїлися 10 дітей ясельної групи.

Про це з посиланням на слова завідувачки дошкільного навчального закладу повідомляє Zaxid.net.

"Так, дійсно. У четвер-п'ятницю захворіли діти ясельної групи. Зараз 9 дітей лікуються вдома, ще одна дитина знаходиться в інфекційній лікарні. Поки ще немає результатів лабораторних досліджень. Так що поки причина ще невідома", - цитує видання завідуючу дитсадком Юлію Кукуріку .

За її словами, у дітей нудота, у деяких - температура.

Як наголошується, в середу 23 січня в ясельної групи були присутні 16 дітей, на наступний день - 15. 24 січня одну дівчинку госпіталізували в інфекційну лікарню. Очікується, що результати аналізів цієї дитини повинні бути готові у вівторок-середу. Про це виданню повідомила керівниця управління освіти Львівської міськради Зоряна Довганик, посилаючись на інформацію завідуючої дитсадка.

Завідувач навчального закладу стверджує, що в п'ятницю і понеділок вранці в дитсадку провели дезінфекцію. Заклад продовжує працювати, однак 28 січня в ясельну групу, діти з якої масово захворіли, прийшли лише троє з 16 малюків.

Згідно з оновленою інформацією, дитину, яку поклали в лікарню першою, вже виписали. Однак протягом вихідних в лікарню привезли іншу дитину з цієї ж групи - у неї була сильна блювота.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Славському (Львівська область) в готельному комплексі "Перлина Карпат" після корпоративу, влаштованого ІТ-компанією, отруїлися 11 людей.