RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Під Києвом спіймали педофіла з Німеччини: опубліковані фото і відео

У Київській області поліція затримала педофіла з Німеччини, якого підозрюють в розбещенні і зґвалтуванні дітей.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

У місті Обухів Київської області правоохоронці зловили жителя Німеччини, який з 2007 по 2012 рік неодноразово здійснював розпусні дії відносно неповнолітніх. Поліція Німеччини виявили 15 таких фактів, тому чоловік знаходився в міжнародному розшуку.

"Згідно з матеріалами, які ми отримали від правоохоронних органів Німеччини, дана особа протягом 2007 - 2012 років неодноразово здійснювала розпусні дії, розбещення та зґвалтування дітей. Нашими колегами з Німеччини зафіксовано 15 таких фактів", - повідомив начальник відділу розшуку Департаменту карного розшуку Нацполіціі Роман Крилевич.

Підозрюваний знаходився в міжнародному розшуку з лютого 2015 року. Йому інкримінують вчинення злочинів, пов'язаних з розбещенням дітей з обтяжуючими обставинами. Йдеться про злочини, передбачені статтею 174 (Розбещення підопічних), статтею 176 (Розбещення дітей) Кримінального кодексу Німеччини.

"Ми перевірили отриману інформацію про можливі місця його знаходження, відпрацювали всі отримані дані, провели додаткові заходи та затримали його", - зазначив начальник розшукового підрозділу.

Зараз вирішується питання про обрання затриманому тимчасового арешту з подальшою екстрадицією до Німеччини. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в рядах окупаційних військ так званої ЛНР викрили бойовика-педофіла.