З'явилися страшні подробиці вбивства і згвалтування студентки під Тернополем

В мережі оприлюднили подробиці страшного вбивства 17-річної випускниці.

Про це повідомляє ресурс "Нарком".

Трагедія сталася 26 червня 2017 року в селищі Вишнівець Тернопільської області. Місцеві жителі виявили на вулиці тіло місцевої випускниці - 17-річної Ірини Мукоїди.

З чуток люди передавали, що її вбили "мажори", які підвозили на позашляховику додому після випускного. Один з місцевих жителів стверджував, що бачив, як труп викидали з чорного джипа. Однак незабаром правоохоронці встановили, що саме він і був вбивцею.

Василь Гнатюк з сусіднього села був тоді 16-річним студентом коледжу і жив у сусідньому селі. Незабаром після трагедії він виявився в психлікарні - через серйозну і запущену душевну хворобу.

"На свої роки інвалід Гнатюк не виглядає - здається, що перед вами пухкий і дурний школяр. При цьому, згідно з характеристиками, даними в навчальному закладі, за місцем проживання, а тепер і в слідчому ізоляторі, Гнатюк - брехливий і жорстокий юнак", - йдеться в повідомленні.

Ряд проведених експертиз, в тому числі і молекулярна, підтвердили, що Гнатюк злощасної ночі напав на Ірину, завдав їй три удари в груди ножем, а потім, з уже мертвої, зірвав нижню білизну, і, засунувши палець в задній прохід жертви, почав задовольняти хворобливу статеву пристрасть.

Згідно з висновками судових медиків, смерть дівчини настала практично миттєво - удари клинка пробили серце і легеню.

Своєї провини Гнатюк так і не визнає, а його адвокати вимагають випустити неповнолітнього або під домашній арешт, або під заставу.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві виявили убитою зниклу раніше дівчину, разом з нею знайшли також труп її хлопця.