RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Один із ватажків ДНР озвучив припущення про "зраду" окупантів на Донбасі

Ватажок так званої ДНР Едуард Басурін на одному із російських телеканалів визнав, що майбутнє покоління українці буде ненавидіти представників окупованого Донбасу і сприймати їх за ворогів.

Про це написав політолог і блогер Олексій Голобуцький в Facebook.

Днями Басурін виступив на російському каналі "Юнион".

"Чем дольше это будет длиться, тем в Украине больше для нас будет врагов, чем друзей. Поколение меняется, и поколение, которое сейчас будет жить, оно будет уже в крови [Донбас] ненавидеть. В этом вся проблема-то", - процитував Голобуцький ватажка ДНР.

Блогер водночас припустив, що же не лише мешканці, а й самі бойовики почали здогадуватися, що російські окупанти їх використовують.

"Вони, здається, про щось почали здогадуватись. Що вбивства десятків тисяч і втрата домівок мільйонами якось не сприяють прощенню і радісному прийняттю. Що виростає якраз те покоління, котре лишилось сиротами через "свободолюбівих донбассітов" - і котре не потерпить впихування назад в Україну цього всього разом з терористами, катами і рештою "ополчєнцев". Тільки через ретельну фільтрацію", - написав Голобуцький.

Як повідомляв "Апостроф", один із ватажків бойовиків так званої ДНР Олександр Ходаковський виступив за відновлення торгових зв'язків з підконтрольною Україні територією.