RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Санаторій "Жовтень" під Києвом захоплюють рейдери - головлікар

Керівництво клінічного санаторію «Жовтень» (Київ) заявляє про спробу рейдерського захоплення установи керівництвом ПрАТ "Укрпрофоздоровниця", на балансі якого знаходиться цей реабілітаційний центр.

Про це повідомив головний лікар санаторію Олександр Владиміров для "Подробиць".

"Під час мого лікування я отримав повідомлення, що мене звільнили з займаної посади директора - головного лікаря санаторію «Жовтень». Працівники трудового колективу повідомили мені, що керівником "Укрпрофоздоровниці"призначено директора Мельника Сергія Олексійовича. Наскільки мені відомо, він взагалі не лікар, а до цього керував спортивним клубом. Мабуть, саме тому його призначили не директором - головним лікарем санаторію, а тільки директором", - розповів Владимиров.

Він також підкреслив, що 5 лютого 2015 року ЗАТ "Укрпрофоздоровниця" продовжила з ним контракт як з керівником санаторію "Жовтень" на п'ять років.

Адвокат звільненого головного лікаря Олексій Бебель повідомив, що вже подав позовну заяву до суду про визнання незаконним наказу про звільнення.

"Звільнення відбулося під час лікування. По-друге, виконувати обов'язки директора - головного лікаря за статутом підприємства мав право тільки хтось із заступників. По суті, була введена нова посада - директор. Але нова посада - це не керівник підприємства", - пояснює адвокат.

Крім того, невідомі особи змінили реєстрацію "Жовтня" як юридичної особи з Києва на Червоноград Харківської області. При цьому Сергій Мельник написав Олександру Владимірову повідомлення, в якому звинуватив у перереєстрації саме головлікаря. Сам Владиміров свою причетність до махінацій заперечує, наголошуючи на тому, що зміна реєстрації ставить під загрозу діяльність санаторію: його рахунки заблоковані, і установа не може проводити фінансові операції, зокрема, сплачувати податки.

Незважаючи на своє захворювання, діючий головний лікар вже звернувся до правоохоронних органів із заявами про вчинення кримінального злочину, в тому числі щодо реєстрації санаторію в Червонограді", - додає адвокат.

Напомним, санаторій "Жовтень" - реабілітаційний заклад, створений в 1950-і роки в передмісті Києва Конча-Заспа. Тут проходять лікування та реабілітацію воїни АТО, вагітні жінки, люди з травмами хребта, ліквідатори аварії на ЧАЕС. Олександр Владіміров очолює санаторій з 1987 року.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоПодії
Теги: